Wij bieden de mogelijkheid om te komen dineren met een gezelschap. Houd er rekening mee dat wij op vrijdag en zaterdag enkel groepen, vanaf 8 personen, ontvangen met een keuzemenu. Vanaf zondag tot en met donderdag geldt dit vanaf 14 personen. Echter kan er wegens drukte op dagen vanaf zondag tot en met donderdag, door ons worden aangeraden om een keuzemenu te nemen vanaf 8 personen. Dit doen wij omdat wij de kwaliteit van onze service en gerechten willen waarborgen en wij merken dat wij tijdens de drukte in het weekend en doordeweeks met grotere groepen vaak niet aan deze verwachtingen kunnen voldoen.

Ons doel is om elke gast een geweldige ervaring te bieden en daarom willen wij voorkomen dat de service achteruitgaat voor alle gasten in het restaurant. Wij hopen op jullie begrip hiervoor.

De keuzemenu's staan onderstaand beschreven. Het is de bedoeling dat er vooraf een keuzemenu gekozen wordt, die voor de rest van het gezelschap geldt. Voor vegetariërs hebben wij een apart menu samegesteld.

Voor reserveringen of meer informatie over de groepsmenu's kunt u bellen naar 053-478 6738 óf mailen naar info@el-gaucho-enschede.nl

Onze klanten over ons

Steakhouse El Gaucho
Steakhouse El Gaucho
Walstraat 73-75
7511GG Enschede
T: 053 478 67 38

Maandag: 16:00 tot 22:00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag t/m zondag: 16:00 tot 22:00