Koude voorgerechten

Stokbrood 9

Stokbrood geserveerd met huisgemaakte knoflooksaus en kruidenboter

   
Beef tataki 15

Licht gegaarde runderentrecôte geserveerd met huisgemaakte ponzu-saus
en lenteuitenbiefstuk.

Steak tartare 15

Fijngehakt biefstuk met eidooier, uitjes en truffelmayonaise

El Gaucho’s carpaccio 15,50

Dungesneden ossenhaas, op een frisse salade met pijnboompitten, Parmezaanse kaas  en kruidenpesto.

Warme voorgerechten

Champignons in roomsaus

11

Gebakken champignons in roomsaus met verse groenten.

Gamba's 14

Gebakken gamba's in knoflookolie in frisse salade.

Inktvisringen 10

Gefrituurde inktvisringen met limoen-knoflooksaus.

Spareribs 11,5

Supermalse spareribs met huisgemaakte marinade

Sharing Voorgerecht

El Gaucho's proeverij 19,50

Chef's swelectie van voorgerechten om te delen. vanaf 2 personen (prijs per persoon)

Soepen

Tomatensoep 8,00

Gebonden tomatensoep met gegrilde gehaktballetjes
en een scheutje room.

Steaks

 

Ossenhaas (Lady's cut) 31

Gegrilde ossenhaas van ca. 180 gram. Een mals stuk vlees dat geheel vetvrij is.

El Gaucho’s ossenhaas 38

Gegrilde ossenhaas van ca. 250 gram. Het meest malse stukje van het rund vrijwel zonder vet. Een echte lekkernij!

T-bone steak 37

T-bone steak van entrecôte en ossenhaas, ca. 450 gram, gesneden uit het beste deel van het rund.

Runderentrecôte 30

Gegrilde runderentrecôte van ca. 300 gram.

   
Rib eye steak 30

Rib eye steak van ca. 300 gram met een duidelijke vetstructuur.

 

Hoofdgerechten

Chef's spareribs 22

Normale portie gemarineerde supermalse spareribs.

El Gaucho’s spareribs 27

Gemarineerde supermalse spareribs.

Varkenshaas 26

Gegrilde varkenshaasmedaillons met champignonsaus.

Kipstoofpot

24

Mixed grill 27

Combinatie van diamanthaas varkenshaas en spareribs.

   

Visgerechten

 
Gegrilde zalmfilet 26,00

Zalm op de huid gegrild en limoen.

Grote garnalen 26,00

Grote garnalen gemarineerd met limoen, knoflook en verse kruiden.

Vegetarische Schotel

Vegetarische falafel 17,50

Falafel op een bedje van salade geserveerd op Levatijns brood
met een tahine-yoghurtsaus.

Vegetarische kebab 22,50

Gegrilde vegetarische kebab van Redefine Meat op een bedje van salade
geserveerd op Levantijns brood met een tahine-yoghurtsaus.

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade en friet.
Heeft u een allergie vertel het ons.

Kindermenu's

Kinder BBQ-ribs 10

Spareribs met friet.

Kinder kipnuggets 10

Kipnuggets met friet.

Extra's

Knoflooksaus 2,50
Champignonsaus 2,50
Kruidenboter 2,00
Pepersaus 2,50
Rijst 4,00
Gegrilde maiskolf 4,00

Dessert

Parfait

10

Een fruitige seizoen parfait geserveerd met een huisgemaakte hangop.

Tiramisu                                          10

Huisgemaakte tiramisu met een bolletje vanille-ijs en slagroom.

Chocolademousse 10

Zelfgemaakte chocolademousse met een bolletje vanille-ijs en slagroom.

   
Crème brûlée 10

Vanille crème brûlée met een bolletje ijs
en slagroom.

Grand Dessert 12,5

Chef's selectie van desserts.

Kinderijs  6

Een bolletje vanille-ijs en aardbei-ijs geserveerd
met slagroom en versiersels.

Onze klanten over ons

Steakhouse El Gaucho
Steakhouse El Gaucho
Walstraat 73-75
7511GG Enschede
T: 053 478 67 38

Maandag: 16:00 tot 22:00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag t/m zondag: 16:00 tot 22:00