Koude voorgerechten
Stokbrood | 5,50 |
Stokbrood geserveerd met huisgemaakte knoflooksaus en kruidenboter |
Olijven en sausjes | 7 | ||||||||
Gemarineerde olijven en stokbrood geserveerd met huisgemaakte knoflooksaus en kruidenboter.
|
Stokbrood | 5,50 |
Stokbrood geserveerd met huisgemaakte knoflooksaus en kruidenboter |
Olijven en sausjes | 7 | ||||||||
Gemarineerde olijven en stokbrood geserveerd met huisgemaakte knoflooksaus en kruidenboter.
|
Champignons in roomsaus |
9,50 |
Gebakken champignons in roomsaus met verse groenten. |
|
Gebakken mosselen | 10 |
In kruidenboter gebakken mosselen met verse groenten, dille en limoen. |
|
Gamba's | 11 |
Gebakken gamba's in knoflookolie in frisse salade. |
|
Inktvisringen | 9 |
Gefrituurde huisgemaakte inktvisringen met limoen-knoflooksaus. |
|
Spareribs | 9,50 |
Supermalse spareribs met huisgemaakte marinade |
El Gaucho's proeverij | 15,50 |
Chef's selectie van voorgerechten om te delen. vanaf 2 personen (prijs per persoon) |
Ossenhaas (Lady's cut) | 28,00 |
Gegrilde ossenhaas van ca. 180 gram. Een mals stuk vlees dat geheel vetvrij is. |
|
El Gaucho’s ossenhaas | 34,00 |
Gegrilde ossenhaas van ca. 250 gram. Het meest malse stukje van het rund vrijwel zonder vet. Een echte lekkernij! |
|
T-bone steak | 33,00 |
T-bone steak van entrecôte en ossenhaas, ca. 450 gram, gesneden uit het beste deel van het rund. |
|
Runderentrecôte | 28,00 |
Gegrilde runderentrecôte van ca. 300 gram. |
|
Kalfsribeye | 30,00 |
Kalfsentrecôte van ca. 300 gram. Een mals stuk kalfsvlees met een vetstructuur. |
|
Rib eye steak | 28,00 |
Rib eye steak van ca. 300 gram met een duidelijke vetstructuur. |
|
Wishbone steak | 34,00 |
Een imposant, iets doorregen stuk vlees van ca. 500 gram. |
Chef's spareribs | 18,00 |
Normale portie gemarineerde supermalse spareribs. |
El Gaucho’s spareribs | 21,00 |
Gemarineerde supermalse spareribs. |
|
Varkenshaas | 20,00 |
Gegrilde varkenshaasmedaillons met champignonsaus. |
|
Mixed grill | 23,50 |
Combinatie van gegrilde ossenhaasspies, varkenshaas, kipfilet en sparerib. Vanaf 2 personen geserveerd op een plaat. |
|
Gegrilde zalmfilet | 24,00 |
Zalm op de huid gegrild met roomsaus van dille en limoen. |
|
Grote garnalen | 25,00 |
Grote garnalen gemarineerd met limoen, knoflook en verse kruiden. |
Vegetarische schotel | 16,50 |
Geroosterde groenten en aardappels uit de oven met geitenkaas, walnoten en honing. |
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade en friet. geen friet maar gebakken aardappels of gepofte aardappels +€1,75
Heeft u een allergie vertel het ons.
Knoflooksaus | 2,25 |
Champignonsaus | 2,50 |
Kruidenboter | 2,00 |
Pepersaus | 2,50 |
Maandag: 16:00 tot 22:00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag t/m zondag: 16:00 tot 22:00
Wij zijn oudjaarsdag en nieuwjaarsdag gesloten.
Reserveren alleen telefonisch mogelijk!
Je kan telefonisch reserveren op maandag en van woensdag t/m zondag van 10:00 tot 24:00.
Onze klanten over ons