Koude voorgerechten

Stokbrood 5,50

Stokbrood geserveerd met huisgemaakte knoflooksaus en kruidenboter

Olijven en sausjes 7

Gemarineerde olijven en stokbrood geserveerd met huisgemaakte knoflooksaus en kruidenboter.

Steak tartare 11,50

Fijngehakt biefstuk met eidooier, uitjes en truffelmayonaise

El Gaucho’s carpaccio 13,00

Dungesneden ossenhaas, op een frisse salade met pijnboompitten, Parmezaanse kaas  en kruidenpesto.

Warme voorgerechten

Champignons in roomsaus

9,50

Gebakken champignons in roomsaus met verse groenten.

Gebakken mosselen 10

In kruidenboter gebakken mosselen met verse groenten, dille en limoen.

Gamba's 11

Gebakken gamba's in knoflookolie in frisse salade.

Inktvisringen 9

Gefrituurde huisgemaakte inktvisringen met limoen-knoflooksaus.

Spareribs 9,50

Supermalse spareribs met huisgemaakte marinade

Sharing Voorgerecht

El Gaucho's proeverij 15,50

Chef's selectie van voorgerechten om te delen. vanaf 2 personen (prijs per persoon)

Steaks

 

Ossenhaas (Lady's cut) 28,00

Gegrilde ossenhaas van ca. 180 gram. Een mals stuk vlees dat geheel vetvrij is.

El Gaucho’s ossenhaas 34,00

Gegrilde ossenhaas van ca. 250 gram. Het meest malse stukje van het rund vrijwel zonder vet. Een echte lekkernij!

T-bone steak 33,00

T-bone steak van entrecôte en ossenhaas, ca. 450 gram, gesneden uit het beste deel van het rund.

Runderentrecôte 28,00

Gegrilde runderentrecôte van ca. 300 gram.

Kalfsribeye 30,00

Kalfsentrecôte van ca. 300 gram. Een mals stuk kalfsvlees met een vetstructuur.

   
Rib eye steak 28,00

Rib eye steak van ca. 300 gram met een duidelijke vetstructuur.

Wishbone steak 34,00

Een imposant, iets doorregen stuk vlees van ca. 500 gram.

 

Hoofdgerechten

Chef's spareribs 18,00

Normale portie gemarineerde supermalse spareribs.

El Gaucho’s spareribs 21,00

Gemarineerde supermalse spareribs.

Varkenshaas 20,00

Gegrilde varkenshaasmedaillons met champignonsaus.

   
Mixed grill 23,50

Combinatie van gegrilde ossenhaasspies, varkenshaas, kipfilet en sparerib.

Vanaf 2 personen geserveerd op een plaat.

   

Visgerechten

 
Gegrilde zalmfilet 24,00

Zalm op de huid gegrild met roomsaus van dille en limoen.

Grote garnalen 25,00

Grote garnalen gemarineerd met limoen, knoflook en verse kruiden.

Vegetarische Schotel

Vegetarische schotel 16,50

Geroosterde groenten en aardappels uit de oven met geitenkaas, walnoten en honing.

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade en friet. geen friet maar gebakken aardappels of gepofte aardappels +€1,75
Heeft u een allergie vertel het ons.

Kindermenu's

Kinder BBQ-ribs 8,50

Spareribs met friet.

Kinder kipnuggets 8,50

Kipnuggets met friet.

Kinder kipfilet 8,50

Gegrilde kipfilet met friet.

Extra's

Knoflooksaus 2,25
Champignonsaus 2,50
Kruidenboter 2,00
Pepersaus 2,50

Onze klanten over ons

Steakhouse El Gaucho
Steakhouse El Gaucho
Walstraat 73-75
7511GG Enschede
T: 053 478 67 38

Maandag: 16:00 tot 22:00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag t/m zondag: 16:00 tot 22:00

Wij zijn oudjaarsdag en nieuwjaarsdag gesloten.

Reserveren alleen telefonisch mogelijk!
Je kan telefonisch reserveren op maandag en van woensdag t/m zondag van 10:00 tot 24:00.